прва/ претходна страна/ 1 /следећа страна /последња 
20 новембар 2014

ПСИХОЛОШКО ПЕДАГОШКА РАДИОНИЦА СТРАХИЊА И НЕБОЈША У МУЗИЧКОЈ УЧИОНИЦИ

Издвојено одељење у Миријеву 15.11. и 20.11.2014. године

20618c2b-c4df-4f5e-8fc8-ec23d0a2140a.jpg

Новембарски дани у издвојеном одељењу наше Школе на Миријеву обележени су реализацијом психолошко – педагошке радионице „Страхиња и Небојша у музичкој учионици“. У суботу 15.11.2014. и четвртак 20.11. 2014.године, одржане су по две радионице на којима се тражило место више. Уз извињење, били смо принуђени да неке родитеље вратимо. Раздраганост деце, спремност родитеља на учешће и сарадњу, као и питања „Да ли ће бити и када нека слична радионица?“ потврђују потребу деце и родитеља да разговарају и буду саслушани. Након прве радионице, било је захтева да присуствују и другој. Укупно је одржано четири радионице којима је обухваћено шездесет ученика из све четири класе. Спремни на отворен разговор, не скривајући своје емоције, кроз искрена критиковања својих, родитељских и наставничких поступака, још једном су деца показала како они које учимо могу да науче и оплемене нас.

 

Председник Савета родитеља

и члан Школског одбора

Наташа Бијелић Симојловић

остале фотографије можете погледати овде


28 новембар 2013

СТРАХИЊА И НЕБОЈША У МУЗИЧКОЈ УЧИОНИЦИ

3097eb94-f231-486f-a529-556ad42d5bb6.JPG

Упријатном амбијенту свечане сале наше школе уз доста смеха, опуштања, слаткиша и малу луткарску представу почела је са радом психолошко-педагошка радионица на тему страх од наступа и како га превазићи под именом „Страхиња и Небојша у музичкој учионици“.

До сада су одржане радионице у две класе (21.11. и 22.11.2013.) са потпуним одзивом и добрим постигнућима. Млади музичари – ученици, њихови родитељи и наставници су лепо прихватили радионичарски рад активним учешћем. Показали су жељу и потребу за превазилажење не само страха од наступа већ страха уопште као и за решавање многих проблема на које наилазе током школовања и одрастања. Откривали смо и превазилазили страхове,покушали да разумемо своје и туђе понашање,научили да поштујемо себе и друге. Било је смеха, али не и подсмеха, било је суза али и подршке и другарског разумевања. Настављамо даље, до краја децембра већ смо договорили пуно дружења.Резултате знаћемо по успесима наших ђака и деце. Уз заједничку сарадњу надамо се најбољем.

Наташа Бијелић Симојловић,  психолог - председник Савета родитеља, члан ШО

Више слика можете видети у галерији ОВДЕ


прва/ претходна страна/ 1 /следећа страна /последња 
Администрација      Законом заштићено. Сва права задржава   Ti Computers Solutions