прва/ претходна страна/ 1 2 3 /следећа страна /последња 
23 октобар 2017

Позив за Саборовање у Ђорђевићу

prazna.png


25 септембар 2017

манифестацијa „Дани сениора“

e8675480-8a2b-4440-9884-bbf4ff2bf1bc.png

Гудачки ансамбл „Ђорђевић“, под вођством Јелене Вукотић, уз организацију Мирослава Босанца, наступио је на отварању манифестације „Дани сениора“ у просторијама ГО Звездарагде су извели композицију Tango „La cumprasita“. Овим наступом настављамо традиционалну сарадњу са Волонтерским сервисом Звездаре.

видео материјал можете погледати овде


19 мај 2017

Донаторски концерт

prazna.png

На Донаторском концерту 19.05.2017. у сали наше школе, наступили су ученици клавира из класе проф. Борка Милојковића и ученици соло певања из класе проф. Снежане Шипић. Атмосферу је употпунио и наступ Хорића наше школе, под вођством проф. Јелене Ристић Јоцић, коме су се као пратња придружили проф. Мирослав Босанац и његова ученица на виолинама. Концерт је протекао у сјајној атмосфери.

 


 

 

Ваше фотографије можете видети овде


07 децембар 2016

"Мали сајам волонтера"

Ученици наставника Мирослава Босанца,, Јоване Залар, Бојана Ивановског и Драгана Гњатовића наступили су на "Малом сајму волонтера"

prazna.png

„Мали сајам волонтера“ у Београдској пословној школи

05. децембар 2016.

Волонтерски сервис Звездаре, у партнерству са студентима Економског факултета и Београдске пословне школе БУ, организовањем „Малог сајма волонтера“ у холу Београдске пословне школе у понедељак, 5.12. од 13 до 17 сати, обележава Међународни дан волонтера. Улаз је слободан.

Организаторе волонтирања и посетиоце пре отварања „Сајма“ поздравили су Милош Игњатовић, председник Градске општине Звездара и дрЂуро Ђуровић, директор Београдске пословне школе.

Милош Игњатовић је захвалио директору Београдске пословне школе на подршци и помоћи у организовању манифестације и истакао да Градска општина Звездара пуно пажње посвећује волонтирању због чега је пре више година и основала Волонтерски сервис Звездаре. Он је захвалио и учесницима на манифестацији и рекао да се нада да ће овај „сајам” допринети да на наредном буде и других учесника, јер је овде волонтирање истакнуто као вредност која доноси бољитак читавој заједници.

Др Ђуро Ђуровић, директор Београдске пословне школе је истакао добру сарадњу са Општином Звездара и рекао да Београдска пословна школа располаже кадровским потенцијалима који су својим знањем помогли развој Београда, а то ће бити настављено и даље, јер Београдска пословна школа образује велики број младих људи. Истакавши значај организације овог догађаја он је рекао да ће Београдска пословна школа и у наредном периоду сарађивати са ГО Звездара на више пројеката и да ће и резултати те сарадње бити видљиви као ови данас.

У програму отварања су учествовали и ученици Основне музичке школе „Владимир Ђорђевић” са својим професорима, који су окупљеним посетиоцима извели неколико дела класичне музике.

Учесници „Малог сајма“ су, поред Волонтерског сервиса Звездаре, Mрежа ХуманаС, ХХО „Хлеб живота“, Црвени крст Звездаре, Центар за развој идеја, AIESEC, Дечји центар „Мали принц“, Удружење „Мали велики људи“, Организација за поштовање и бригу о животињама-ORCA, Банка хране, Институт за трансфузију крви, Одред извиђача „Миодраг Миловановић Луне”, „Урбани баштовани” и ученици Зуботехничке школе са Звездаре.

Излагачи су за посетиоце припремили информативни материјал, интерактивне радионице и поклоне. То је била прилика да се заинтересовани суграђани активно укључе у неки од понуђених волонтерских програма.

Циљ учесника „Малог сајма волонтера“ је да промовишу значај и вредност волонтирања за појединца и заједницу, информишу заинтересоване суграђане свих генерација о успешним волонтерским програмима у Београду и унапреде међусобну сарадњу.


29 новембар 2016

ПОЗИВАЈУ ВАС НА „САБОРОВАЊЕ У ЂОРЂЕВИЋУ“

Родитељи, ученици и наставници ОМШ "Владимир Ђорђевић" Београд, Ватрослава Јагића бр.5

prazna.png


 

Драги и поштовани

Родитељи, наставници, ученици, баке, деке, кумови, пријатељи, комшије, грађани општине Звездара, позивамо Вас да дођете на наш Сабор који ће се одржати дана 19.11.2016. године (субота) и тиме помогнете хуманитарну акцију

Другима на корист себи на радост“

у просторијама школе, почевши од 11.00 часова, па све до касних поподневних сати. Родитељи, наставници и ученици показаће своја умећа и забавити вас на најразличитије начине следећим програмом:

 • Саборовање ћемо започети у 11.00 часова концертом који ће извести првонаграђени ђаци школе на Фестивалу и Републичком такмичењу: Александар Пејовић, Илић Сава - хармоника, Сергеј Мисић - гитара, Огњен Милојковић - клавир, Душан Законовић - виолончело...

 • У 12.00 часова - Приказаћемо дечији филм „Маша на граници“ аутора и редитеља Слободана Симојловића који је на Међународном фестивалу Дечјег филма у Монтереју-Мексико освојио I награду 2006 г. Филм је приказиван на Националним телевизијама у готово целој Европи, а посебне похвале добио је у Јапану и Немачкој . Радња филма смештена је у Београду и на обронцима Јабуке где Маша покушава да оствари свој музички таленат и добије клавир.

 • 12.30 часова - наставак концерта ученика

 • 13.30 часова - ученици класе наст. Снежане Шипић обучени у градске народне ношње представиће „Српску соло песму“

 • 14.30 часова - Дечије позоришне представе „Породица Жирафић“ - „Чувари парка“ и „Бубамарци“ - изводе ђаци ОШ „Јанко Веселиновић“ са учитељицом Маријом Бостић

 • 15.00 – 16 часова - „Позив на игру“ кроз радионицу проф.Соња Шипић и чланови удружења „Сеоска кућа“ научиће нас и подсетити на старе дечије игре и њихов значај у одрастању сваког детета.

  Између представа и праћења програмског садржаја можете се прошетати школом и уживати у понуди вредних радова родитеља и деце.

 • Слаткиши попкејкови, медењаци, пите, торте и колачи, као и карикатуре Николе Драгаша.

 • Сликарски атеље академског сликара Мишића изненадиће вас својим умећима

 • Питајте психолога, ако имате проблем са учењем или страхом од јавног наступа пратите путоказ и до „Драге савете...“ одвешће вас наши познати јунаци „Страхиња и Небојша“...

Скромном новчаном донацијом у односу на Ваше могућности помоћи ћете ову акцију чији је циљ сакупљање новчаних средстава која ће бити опредељена за куповину и репарацију музичких инструмената, одлазак на музичке фестивале и такмичења најбољих, побољшању услова учења, сређивању простора школе и остале потребе о чијем ће приоритету одлучивати комисија сачињена од родитеља, наставника, руководства и другог квалификованог кадра.

Верујући у успех акције и верно следећи прелепу мисао Светог Луке лекара и видара „Наше је само оно што дамо другима“ чекамо вас отвореног срца и ума да се дружимо, учимо и радујемо!!!

слике можете погледати овде


прва/ претходна страна/ 1 2 3 /следећа страна /последња 
Администрација      Законом заштићено. Сва права задржава   Ti Computers Solutions