Емоке Гњатовић
Средње и основно музичко образовање завршила је у Музичкој школи ``Исидор Бајић`` у Новом Саду у класи проф. Егић Жужане. Дипломирала је на Академији уметности, универзитета у Новом Саду у класи проф. Кемéнy Јáнос, гост - професора из Будимпеште. Добитница је већег броја првих и других награда на Републичким и Савезним такмичењима.
Учествовала је на бројним курсевима стручног усавршавања из области обое, камерне музике и оркестра:
Про Мусица Интернатионал Суммер Ацадемy ( 2001., 2002., 2005. - Мађарска, 2007. - Словачка );
Интернатионал Yоутх Фестивал Баyреутх, 2003. - Немачка;
Интернатионале Соммеракадемие Праг-Њиен-Будапест, 2002. - Аустрија;
Њинтер Сцхоол - Ацадемy оф Мусиц Сарајево & Роyал Университy оф Мусиц Стоцкхолм, 2001. - Босна и Херцеговина ...
Од 2002. до 2007. године била је члан Оркестра Народног Позоришта Опере у Новом Саду, 2005. године члан Војвођанских Симфоничара, а од 2006. је члан Сyмпхонy Орцхестра оф Соутх - Еаст Еуропе. Од 2008. године активно наступа са камерним саставом ``Петите трио`` у Србији и Босни и Херцеговини. Одржала је више солистичких наступа и наступа у камерним саставима у Србији, Црној Гори, Босни и Херцеговини, Мађарској, Аустрији, Немачкој, Словачкој и Америци.
Од 2007. године запослена је у ОМШ ``Владимир Ђорђевић`` у Београду као професор обое и од 2006. године у МШ ``Мокрањац`` у Београду као професор обое и познавања оркестарских деоница. Остварила је велики број успеха са ученицима који су били добитници високих награда на Републичким такмичењима, Фестивалу Музичких и Балетских Школа Србије и осталим отвореним такмичењима музичких школа Србије.
Рађеновић Жељко – ЛАУРЕАТ на Републичком такмичењу музичких школа 2009. године.